Kleine beurt
MotorMummie verzorgt de kleine beurt voor jouw motor (caferacers, sportmotoren, oldtimers, etc.). De kleine beurt vindt normaal gesproken elk jaar plaats of om de 6.000 kilometer.

Kleine beurt motor

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat ervaren wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Bij ons dus geen amateurisme zoals reparatie-krassen of onzorgvuldig gebruik van remvloeistof. Wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) aan jouw motor te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor een specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en alles blijft mooi en heel. Wij weten wat we doen en ook hoe we dat moeten doen.

Warm en overdekt
Wanneer jouw motor klaar is, blijft deze binnen staan. Droog en verwarmd. Je treft dus geen drijfnatte motor aan, of een in de brandende zon geparkeerde motor. Wij respecteren jouw motor en gaan er ook met respect mee om. Bij MotorMummie blijft jouw motor warm, droog en beschermd binnen staan.

Ophalen wanneer het WEL goed uitkomt
Soms zit je gewoon lastig qua tijd. MotorMummie snapt dat je soms de kinderen moet halen, of die dag gewoon moet werken. Wij kunnen jouw motor bij jou thuis ophalen & terugbrengen met een motortrailer. Vaste klanten kunnen hun motor ook van in de ochtend of in de avond komen ophalen.

Vakmanschap, kwaliteit en voordelig
Vakmanschap en kwaliteit voor een voordelige prijs.

Budget
Het budget voor een kleine beurt is ongeveer 100 tot 150 euro. Vooraf laten we weten wat de reparatie van jouw motor gaat kosten. Mochten wij tijdens de reparatie bijzondere zaken tegenkomen, dan nemen wij eerst contact met je op. Hierdoor wordt je nooit met onverwachte kosten en "verassingen" geconfronteerd. Wij respecteren namelijk niet alleen jouw motor, maar ook "afspraak = afspraak".

Motor thuis laten ophalen & terugbrengen
Wil je dat wij jouw motor bij jou thuis komen ophalen & terugbrengen met een motortrailer? Geen probleem, wij komen jouw motor halen en na het feest brengen we hem/haar ook weer bij je thuis.

Maak even een afspraak via deze link.

Onderdelen kleine beurt:

● Vervangen van motorolie
● Vervangen van oliefilter
● Controle remblokken en remvloeistof
   (check staat, conductiviteitsmeting (watergehalte), etc.)
● Controle van ketting en tandwielen
   (check staat, spannen, smeren, etc.)
● Controle diverse lagers
   (check staat, speling, smeren, etc.)
● Smeren
   (smeernippels, logische punten, hendels, etc.)
● Controleren koelvloeistof
   (check kwaliteit, aanvullen, etc.) 
● Banden
   (check staat, profiel, spanning, etc.)
● Controle electrisch systeem
   (check staat, laadvermogen, kracht startmotor, etc.)
● Controle verlichting

Alleen als het nodig is, altijd in overleg en niet in prijs inbegrepen:
● Vervangen remvloeistof en/of remblokken
● Vervangen ketting en tandwielen

Onderhoud motoren

Afspraak maken?
Neem via deze link contact met ons op!