Grote beurt
MotorMummie verzorgt de grote beurt voor jouw motor. De grote beurt vindt normaal gesproken om de twee jaar plaats of om de 24.000 kilometer.

Grote beurt motor

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat hebben wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Je bent bij ons aan het goede adres als je geen schades wil, die voortkomen uit reparaties (zoals extra krassen of onzorgvuldig gebruik van remvloeistof). Wellicht dat je elders andere ervaringen hebt rond een grote beurt, maar wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor de specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en alles blijft mooi en heel. Je bent bij ons aan het goede adres als je geen tenenkrommende reparaties wil laten uitvoeren. Wellicht dat je elders andere ervaringen hebt, maar wij weten wat we doen en ook HOE we dat moeten doen. 

Warm en overdekt
Wanneer jouw motor klaar is met de grote beurt, blijft deze binnen staan. Droog en verwarmd. Je bent bij ons aan het goede adres als je geen drijfnatte motor, of een in de brandende zon geparkeerde motor wil aantreffen. Wij respecteren jouw motor en gaan er ook met respect mee om. Wellicht dat je elders andere ervaringen hebt, maar bij ons blijft jouw motor warm, droog en beschermd binnen staan.

Ophalen wanneer het WEL goed uitkomt
Soms zit je gewoon lastig qua tijd. Bij ons kun je de motor van 7:00 uur in de ochtend tot 00:00 uur in de avond komen ophalen. Je bent bij ons aan het goede adres als je niet (meer) vast wil zitten aan vaste ophaaltijden tijden met een verplicht karakter. MotorMummie snapt dat je soms de kinderen moet halen, of die dag gewoon moet werken.
Wellicht dat je elders andere ervaringen hebt, maar vaste klanten kiezen bij ons zelf het ophaal-tijdstip uit. Wij openen voor jou op afstand het hek en de garagedeur. Met een camera (met microfoon en speaker) bekijken we of binnenkomst en vertrek soepel verlopen. 

Vakmanschap, kwaliteit en toch voordelig?
Vakmanschap en kwaliteit hoeven niet per definitie duur te zijn. Daarnaast is onze overhead beperkt en rekenen wij dit dan ook niet door aan onze klanten.

Budget
Vooraf laten we weten wat de grote beurt gaat kosten op basis van jouw merk en jouw type motor. Je bent bij ons aan het goede adres als je geen hoge kosten (meer) wil met daar bovenop onverwachte "Verassingen". Wellicht dat je elders andere ervaringen hebt, maar wij respecteren niet alleen jouw motor, maar ook "afspraak = afspraak".

Maak even een afspraak via deze link.

Onderdelen grote beurt:

● Vervangen van motorolie
● Vervangen van oliefilter
● Luchtfilter schoonmaken of vervangen
   (afhankelijk van staat)
● Remblokken nakijken
● Remvloeistof vervangen
● Koppelingsvloeistof vervangen
● Carburateurs of injectie afstellen
● Controle van ketting en tandwielen
   (check staat, spannen, smeren, etc.)
● Controle diverse lagers
   (check staat, speling, smeren, etc.)
● Smeren
   (smeernippels, logische punten, hendels, etc.)
● Controleren koelvloeistof of vervangen
   (check kwaliteit, aanvullen, etc.) 
● Banden
   (check staat, profiel, spanning, etc.)
● Controle electrisch systeem
   (check staat, laadvermogen, kracht startmotor, etc.)
● Controle verlichting

Alleen als het nodig is, altijd in overleg en niet in prijs inbegrepen:
● Vervangen luchtfilter
● Vervangen remblokken
● Vervangen ketting en tandwielen
● Klepspeling controleren en aanpassen

APK keuring motorfietsen

Afspraak maken?
Neem via deze link contact met ons op!