Reparaties motor/ caferacer
MotorMummie repareert met alle plezier jouw motor/ caferacer.

Reparatie motor/ caferacer

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat ervaren wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Bij ons dus geen amateurisme zoals reparatie-krassen of onzorgvuldig gebruik van remvloeistof. Wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) aan jouw motor te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor een specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en alles blijft mooi en heel. Wij weten wat we doen en ook hoe we dat moeten doen.

Warm en overdekt
Wanneer jouw motor klaar is, blijft deze binnen staan. Droog en verwarmd. Je treft dus geen drijfnatte motor aan, of een in de brandende zon geparkeerde motor. Wij respecteren jouw motor en gaan er ook met respect mee om. Bij MotorMummie blijft jouw motor warm, droog en beschermd binnen staan.

Ophalen wanneer het WEL goed uitkomt
Soms zit je gewoon lastig qua tijd. MotorMummie snapt dat je soms de kinderen moet halen, of die dag gewoon moet werken. Wij kunnen jouw motor bij jou thuis ophalen & terugbrengen met een motortrailer. Vaste klanten kunnen hun motor ook van 7:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond komen ophalen. Wij openen dan op afstand het hek en de garagedeur. Met een camera (met microfoon en speaker) bekijken we of binnenkomst en vertrek soepel verlopen.

Vakmanschap, kwaliteit en voordelig
Vakmanschap en kwaliteit voor een voordelige prijs.

Budget
Het budget is afhankelijk van de reparatie. Vooraf laten we weten wat de reparatie van jouw motor gaat kosten. Mochten wij tijdens de reparatie bijzondere zaken tegenkomen, dan nemen wij eerst contact met je op. Hierdoor wordt je nooit met onverwachte kosten en "verassingen" geconfronteerd. Wij respecteren namelijk niet alleen jouw motor, maar ook "afspraak = afspraak".

Motor thuis laten ophalen & terugbrengen
Wil je dat wij jouw motor bij jou thuis komen ophalen & terugbrengen met een motortrailer? Dan rekenen wij slechts 10 euro extra.

Maak even een afspraak via deze link.