Verzending tot 10 kilo
-Verzendkosten: 7,93 euro, inclusief BTW.
-Verzending is gratis voor bestellingen van 75 euro of meer.

Verzending boven 10 kilo
-Aangepaste verzendtarieven worden voor de betreffende producten weergegeven in de winkelwagen.

Aanvullende informatie
Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden met tracking en aflevering zonder handtekening.
Als u de voorkeur geeft aan verzending met een vereiste handtekening, worden extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest.

Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.
Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan producten en bestellingen.

Vervoerder
MotorMummie gaat uiterst zorgvuldig om met het verpakken van producten, het verzenden van bestellingen en de klantbeleving.
Dat betekent dat wij (en zeker ook onze klanten), doorweekte pakketen voor de deur, pakketten in bloembakken of over de schutting gegooide pakketten in de achtertuin NIET op prijs stellen. Om die reden hebben wij gekozen voor een vervoerder die zorgvuldig met de afhandeling van het transport omgaat. En dat is PostNL. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de bestelling (gratis) bij ons af te halen.