Caferacer Masterclass

In het bezit van een caferacer?
Ben je een fan van de iconische caferacer en heb je zelf een caferacer? Wil je meer weten over achtergronden, eenvoudig onderhoud en bewerken van metaal? Dan is deze Old School “Masterclass Caferacer" iets voor jou!

(Metaal bewerken?? Denk o.a. het buigen van metaal en zelf beugels maken i.p.v. veel geld uitgeven aan dingen die net niet passen)

Wat leer je dan...?
In deze masterclass leer je alles over dagelijkse (veiligheids)checks, onderhoud van jouw motorfiets en de geschiedenis van verschillende soorten caferacers. Daarbij kan je alles verwachten: van de juiste kettingspanning, elektra en metaalbewerking tot de ontstaansgeschiedenis van een Scrambler en een Bobber.

Gentleman's Ride
Naast praktische vaardigheden, krijg je ook de uitnodiging om in groepsverband deel te nemen aan de jaarlijkse Gentleman's Ride in Rotterdam. Hier kun je samen met andere enthousiaste caferacer-liefhebbers genieten van een onvergetelijke dag vol ronkende motoren en prachtige caferacers.

Basiskennis naar next level
Dus... ben jij fan van caferacers en wil je jouw passie naar een hoger niveau tillen? Meld je dan nu aan voor de Old School “Caferacer Masterclass" en ontdek de wereld van caferacers van binnenuit!
De “Caferacer Masterclass" is een investering in jezelf EN verdere motorcarrière. Na deze masterclass kan je zelf basisonderhoud uitvoeren.
De grootste winst zit natuurlijk in het goed voor de dag komen tijdens een gesprek met mede caferacer-fans. De opmerking “ik heb er geen verstand van”, hoef je dan ook nooit meer uit te spreken 😊

Inhoud Caferacer Masterclass:
● Historie Caferacers en de verschillende modellen.
● Uitleg opbouw en werking van jouw motor.
● Uitleg belangrijkste motoronderdelen (hands-on, geen suffe foto’s).
● Belangrijkste veiligheidschecks en onderhoud aan jouw eigen motor
(we zetten natuurlijk jouw eigen motor op de brug).
● Een stoere lunch.
● Metaal bewerken (zelf beugels maken voor jouw eigen caferacer).
● Praktische kledingtips voor de Gentleman's Ride in Rotterdam.
● Beantwoording van alle motor-gerelateerde vragen die in je opkomen.
● Mondelinge toets “Vintage Old School Caferacer-taal” met 100% slagingskans.

Ook geschikt voor mij??
Zeker weten. De Masterclass is een individuele training voor caferacer-bezitters die meer basiskennis willen hebben van hun motor.
Het is een uiterst interactieve dag, waar flexibel inspelen op jouw vragen en voorkennis voorop staat. Je kunt eventueel ook één goede vriend of vriendin meenemen, maar jij staat centraal. Naast basiskennis, onderdelen, tips en weetjes, ga je ook (leren) werken met een handplaatschaar, wals, zetcombinatie, metaalbuiger, roller en kolomboormachine.

Neem via deze link contact met ons op!

Werk in uitvoering

Onderhoud motoren, Motorzaak

Onderhoud motoren, Motorzaak