Reparatie of een specifieke onderhoudsbeurt 
MotorMummie repareert en onderhoudt met alle plezier jouw caferacer, tourmotor, sportmotor, etc.
Naast regulier onderhoud kan gedacht worden aan reparaties, vervanging van remblokken, ketting, tandwielen, revisie lekkende voorpoten, controle koppakking, etc. 

onderhoud motor en caferacer

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat ervaren wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Bij ons dus geen amateurisme zoals reparatie-krassen of onzorgvuldig gebruik van remvloeistof. Wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) aan jouw motor te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor een specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en alles blijft mooi en heel. Wij weten wat we doen en ook hoe we dat moeten doen.

Warm en overdekt
Wanneer jouw motor klaar is, blijft deze binnen staan. Droog en verwarmd. Je treft dus geen drijfnatte motor aan, of een in de brandende zon geparkeerde motor. Wij respecteren jouw motor en gaan er ook met respect mee om. Bij MotorMummie blijft jouw motor warm, droog en beschermd binnen staan.

Ophalen wanneer het WEL goed uitkomt
Soms zit je gewoon lastig qua tijd. MotorMummie snapt dat je soms de kinderen moet halen, of die dag gewoon moet werken. Wij halen daarom jouw motor in de ochtend op en brengen de motor aan het einde van de dag weer thuis met onze verlaagbare motortrailer.

Vakmanschap, kwaliteit en voordelig
Onderhoud, reparaties en advies op basis van vakmanschap, kwaliteit en een voordelige prijs.

Kosten
De prijs is afhankelijk van de reparatie of gewenste onderhoud. Vooraf laten we altijd weten wat het onderhoud of een reparatie van jouw motor gaat kosten. Mochten wij tijdens de reparatie dringende/ gevaarlijke/ noodzakelijke zaken tegenkomen, dan nemen wij eerst contact met je op. Hierdoor wordt je nooit met onverwachte bedragen en "verrassingen" geconfronteerd. Wij respecteren namelijk niet alleen jouw motor, maar ook "afspraak = afspraak".

Haal en brengservice motoren
Vind je het handig dat wij jouw motor bij jou thuis komen halen en weer terugbrengen met onze speciale (verlaagbare) motortrailer? Geef dit bij het maken van de afspraak dan even aan en wij komen jouw motor ophalen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wil je meer weten?
Neem via deze link of WhatsApp even contact op!