Retourneren:
U heeft een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten (motoronderdelen) heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de aankoop met of zonder reden te ontbinden en de goederen retour te sturen. Als u de gehele bestelling terug stuurt, krijgt u het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening (het retour zenden zelf, is voor uw rekening). Heeft u verzendkosten betaald en behoudt u een deel van de bestelling, dan wordt alleen de waarde van het teruggestuurde product (/motoronderdeel) geretourneerd.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, vragen wij voor een spoedig en soepel verloop van de afhandeling, gebruik te maken van het meegestuurde retourformulier en een stevige doos met vulmiddel waardoor het artikel (/motoronderdeel) niet kan beschadigen tijdens het transport (het meest handige is dan ook terugsturen in de originele doos, met het originele vulmiddel).

Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden teruggestuurd.

U kunt het artikel verzenden naar:

MotorMummie
Tav. Retour
Eiber 125
2411 LC Bodegraven

Ruilen:
Het ruilen van een artikel (/motoronderdeel) voor hetzelfde artikel (/motoronderdeel) in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door, zoals u dat gewend bent. We brengen verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling als deze onder de € 75,- blijft (boven dat bedrag rekenen wij in de webshop namelijk geen verzendkosten).

Als u wilt ruilen, vragen wij voor een spoedig en soepel verloop van de afhandeling, gebruik te maken van het meegestuurde retourformulier en een stevige doos met vulmiddel waardoor het artikel (motoronderdeel) niet kan beschadigen tijdens het transport (het meest handige is dan ook terugsturen in de originele doos, met het originele vulmiddel).

Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking worden teruggestuurd.

Beschadigd of incompleet:
MotorMummie gaat uiterst zorgvuldig om met het verpakken van producten, het verzenden van bestellingen en de klantbeleving.
Heeft u desondanks een product beschadigd of incompleet ontvangen? Neem dan a.u.b. direct contact op via het contactformulier.

Algemene voorwaarden
Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.