Onderhoud elektrische motor
MotorMummie verzorgt de onderhoudsbeurt voor jouw elektrische motor (wij zijn NEN 9140 gecertificeerd). De onderhoudsbeurt voor elektrische motoren vindt normaal gesproken elk jaar plaats of om de 6.000 kilometer. Er wordt bij een elektrische motor geen onderscheid gemaakt tussen een grote of kleine beurt.

Onderhoud Elektrische motor

Geen schade
Elke motor is belangrijk. Vaak ontstaat er een speciale band tussen motor en eigenaar. Dat ervaren wij ook. Wij behandelen jouw motor dan ook met respect vanuit een gezonde liefde voor motoren. Bij ons dus geen amateurisme zoals reparatie-krassen of onzorgvuldig gebruik van remvloeistof. Wij doen er echt alles aan om schade (hoe klein ook) aan jouw motor te voorkomen.

Specialistisch gereedschap
MotorMummie werkt alleen met gereedschap dat speciaal voor een specifieke klus is bedoeld. Dit werkt sneller, professioneler en alles blijft mooi en heel. Wij weten wat we doen en ook hoe we dat moeten doen.

Warm en overdekt
Wanneer jouw motor klaar is, blijft deze binnen staan. Droog en verwarmd. Je treft dus geen drijfnatte motor aan, of een in de brandende zon geparkeerde motor. Wij respecteren jouw motor en gaan er ook met respect mee om. Bij MotorMummie blijft jouw motor warm, droog en beschermd binnen staan.

Ophalen wanneer het WEL goed uitkomt
Soms zit je gewoon lastig qua tijd. MotorMummie snapt dat je soms de kinderen moet halen, of die dag gewoon moet werken. Wij halen daarom jouw motor in de ochtend op en brengen de motor na de kleine onderhoudsbeurt weer thuis met onze verlaagbare motortrailer.

Vakmanschap, kwaliteit en voordelig
Onderhoud, reparaties en advies op basis van vakmanschap, kwaliteit en een voordelige prijs.

Kosten
De prijs voor het onderhoud bedraagt 161 euro, inclusief BTW. Mochten wij tijdens het onderhoud bijzondere zaken tegenkomen, dan nemen wij altijd eerst contact met je op. Hierdoor wordt je nooit met onverwachte kosten en "verrassingen" geconfronteerd. Wij respecteren namelijk niet alleen jouw motor, maar ook "afspraak = afspraak".

Haal en brengservice motoren
Vind je het handig dat wij jouw motor bij jou thuis komen halen en weer terugbrengen met onze speciale (verlaagbare) motortrailer? Geef dit bij het maken van de afspraak dan even aan en wij komen jouw motor ophalen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Maak even een afspraak via deze link.

Onderdelen onderhoudsbeurt elektrische motor:

● Vervangen remvloeistof
● Controle remblokken
● Controle remschijven
● Controle diverse lagers
● Nalopen smering
   (smeernippels, logische punten, hendels, etc.)
● Controle banden
   (jaar, staat, profiel, spanning, etc.)
● Controle elektra
   (Hub motor, accu, laadvermogen, etc.)
● Controle verlichting
● Controle voorvork
● Controle vering
● RDW doorgifte actuele tellerstand
   (+ check terugroepacties, voertuigrapport, etc.)

Alleen als het nodig is, altijd in overleg en niet in prijs inbegrepen:
● Vervangen remblokken

Wil je meer weten?
Neem via deze link of WhatsApp even contact op!